Gratis webbinarium om barnsparande!

Hur sparar föräldrarna i Sverige till sina barn, och hur ska man egentligen spara på bästa sätt? I ett webbinarium presenterar Fondbolagens förening den senaste statistiken över barnsparande i Sverige. Men vi bjuder även in till en paneldiskussion för att djupdyka i ämnet! Allt för att ni ska kunna känna er än mer trygga i ert barnsparande.

Vi kommer lyfta frågor såsom om man ska spara i sitt eget eller barnets namn, om man ska spara i fonder, aktier eller på sparkonto. Men även vilken summa som kan tänkas vara bra att lägga undan. Utöver detta kommer vi prata om hur man kan hitta mer information och vad panelisternas bästa tips är. Med mig i panelen kommer jag har Sharon Lavie, sparekonom på Schibsted, Nicklas Andersson, sparekonom på Avanza och privatspararen Viola Bergman. webbinarium barnsparande 

Anmäl dig här! 

barnsparande webbinarium

Mina bästa barnspartips redan nu!

Att spara till sina barn kan kännas som en djungel, men samtidigt är det en fantastiskt fin gåva att kunna ge till sina barn om man har möjligheten. Jag märker att barnsparande är ett ämne som berör, och många vill gärna spara rätt. Men vad är rätt sätt att spara till sina barn? Det går inte att säga helt klart, istället måste du fundera på lite olika aspekter. En sak som är bra att fundera på är om du ska spara i barnets namn eller ditt eget namn. Om du inte kan hålla dig till webbinariet utan vill ha de bästa tipsen för barnsparande redan nu kan du läsa mitt blogginlägg om just detta. 

webbinarium barnsparande