Välkommen till uppdaterade Fondkollen!

Fondkollen har fått sig ett välbehövligt lyft – från insidan ut. Dels har vi säkerställt att allt det tekniska bakom kulisserna funkar som det ska, dels har vi uppdaterat vår layout. All kunskap på Fondkollen är nu mer lättillgänglig och hemsidan är enklare att navigera. Du hittar enkelt till alla sidor i huvudmenyn. Vi har dessutom sett till att länka till bra närliggande information, ämnen som vi också tror kan vara intressanta för dig, på alla sidor.

Våra populära verktyg Räknesnurran och Kolla fonden har också uppdaterats med ny design men funkar i övrigt på samma sätt som tidigare. Nu syns fler fondkategorier som du kan jämföra i Kolla fonden. Använd sökfunktionen i kategorifältet för att hitta kategorin som du är nyfiken på.

På Fondkollen kommer vi att samla all fondrelaterad information som vi tycker att du som fondsparare bör veta, vare sig du är nybörjare eller mer erfaren. Sajten kommer kontinuerligt att uppdateras med mer djupgående fakta för dig som vill grotta ner dig ännu mer bland begrepp och exempel. Till att börja med rekommenderar vi att besöka ordlistan som administreras av Fondbolagens förening.

Saknar du något ämne som du vill veta mer om eller har du andra förslag eller frågor? Hör gärna av dig! Skicka ett mejl till info@fondbolagen.se.